Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

Hacked in Translation – from Subtitles to Complete Takeover

Check Point researchers revealed a new attack vector which threatens millions of users worldwide – attack by subtitles. By crafting malicious subtitle files, which are then downloaded by a victim’s media player, attackers can take complete control over any type of device via vulnerabilities found in many popular streaming platforms, including VLC, Kodi (XBMC), Popcorn-Time and strem.io. We estimate there are approximately 200 million video players and streamers that currently run the vulnerable software, making this one of the most widespread, easily accessed and zero-resistance vulnerability reported in recent years.


Migrating to McAfee Endpoint Security

End-Point Security 2017 March 14 

“When you move from a tiny apartment, it doesn’t take long and you can use a Honda Civic,” says Desktop Security Manager Mehdi Harandi, who oversees endpoint security at Fairfax County Public Schools, the 11th largest school district in the U.S. “But when you try to move from a five-bedroom house, it takes a lot more time and the Civic just won’t cut it anymore; you need an 18-wheeler.”


McAfee Endpoint Protection for SMB

McAfee Endpoint Protection for SMB provides superior security, specifically designed for small and medium-size businesses. It combines McAfee’s award-winning threat protection technologies with web and messaging security and data protection — all to secure your internal IT infrastructure — plus rigorous mobile security and mobile device management that provide controlled access to your corporate network.


Kerio Control UTM firewall

Kerio Control este un UTM Firewall premiat in industria IT, care raspunde perfect nevoilor de securitate ale companiilor de nivel mediu si small business.

Update-urile de securitate ale Kerio Control se efectueaza in mod automat, acesta auto-detectand si auto-prevenind posibile amenintari; pentru administratorii de retea


McAfee si Intel lanseaza DeepSAFE™

DeepSAFE este prima tehnologie dezvoltata de catre McAfee si Intel in colaborare.
Primul produs care va utiliza tehnologia DeepSAFE a fost anuntat la conferinta McAfee FOCUS 11, in Las Vegas in perioada 18 – 20 octombrie 2011.


IT Point Services reseller autorizat

  • Dell partnerdirect registered 2011 rgb
  • Int security i hrz rgb 3000
  • Keriopartner
home » Despre noi

Despre IT Point

IT Point Services ofera servicii profesionale pentru reparatii si mentenanta copiatoare Canon, Minolta, Lanier, Sharp, Mita, Oce, Xerox s.a.m.d., pentru imprimante HP, Canon, Brother, Lexmark pentru UPS-uri APC, Liebert, TrippLite si pentru multe alte periferice IT. De asemeni oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru statii de lucru, laptop-uri, Windows server, Linux server s.a.m.d.

 

 

Oferim servicii cu valoare adaugata pentru toate produsele pe care le comercializam; alaturi de experienta echipei noastre, avem suportul vendorului cat si al distribuitorului. Tehnologii precum Canon, Microsoft, McAfee, Kerio, SonicWall s.a.m.d. trebuie sa beneficieze de servicii de consultanta si suport, pe care noi vi le putem oferi. Parteneriatele noastre reprezinta un avantaj pentru toti clientii nostri.

IT Point Services  ajuta companiile sa se dezvolte si sa-si optimizeze infrastructura IT, sa cheltuiasca mai putin in domeniul printing/copiere (consultanta pentru achizitie de echipamente de printat si copiere sau pentru optimizarea chestuielilor) si sa beneficieze de securitate in mediul IT in care activeaza.

Cheia succesului nostru se datoreaza faptului ca, pentru noi, fiecare client este unic. Astfel incat, se propun si se implementeaza solutii distincte, adaptate cerintelor clientului.

Valorile noastre sunt:

 

Servicii prompte

Compania noastra dezvolta si implementeaza proiectele conform unui orar strict si in conformitate cu strategia stabilita si planificarile activitatilor. La semnarea unui contract de reparatii si mentenanta, echipa noastra are un timp de raspuns on-site garantat , de maxim 12 ore de la primirea telefonului / sesizarii, in functie de conditiile de suport care au fost specificate in contract si conform nevoilor beneficiarului.

 

Raport competitiv calitate-pret

Un motiv bine intemeiat pentru care veti solicita serviciile noastre este raportul calitate/pret foarte bun.

Compania noastra promoveaza si integreaza solutii de ultima actualitate, robuste . Aceste solutii sunt alese special pentru a servi nevoile beneficiarului si pentru a se integra mediului IT deja existent . Astfel utilizatorul de tehnologie este multumit de functionalitate, managerul (IT) este satisfacut de reusita proiectului iar standardele de calitate sunt respectate.

 

Investitii profitabile

Orice manager isi doreste sa incheie afaceri profitabile, sa investeasca profitabil.

La momentul planificarii unei investitii IT este foarte important sa se urmareasca anumite etape:

  • structura necesitatilor companiei cat si particularitatile infrastructurii IT deja existente
  • analiza de piata pentru produsele solicitate
  • argumente pro si contra – dezbaterea solutiilor propuse a se implementa, determinarea celei mai potrivite solutii
  • evident bugetarea si dezvoltarea/implementarea acesteia

 

IT Point Services ofera servicii de consultanta certificate si bazate pe experienta pentru a beneficia de satisfactia unei investitii bine efectuate, sigure, conforma cu standardele IT de calitate si securitate.  Suntem siguri de faptul ca pentru investitii IT profitabile, este nevoie de consultanta  noastra, bazata pe experienta si certificare in piata IT.