Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Servicii » Consultanta

Suntem aliatul dvs. si va ajutam sa alegeti cele mai ieftine si stabile solutii.

Consultanta IT este un serviciu necesar in mediul business din Romania, iar IT Point Services o firma care dispune de un personal cu experienta de peste 15 ani in acest domeniu, este acel  partener necesar afacerii dvs. 

Realizam si predam proiectul la termen, avem grija ca totul sa functioneze perfect si sa va punem la dispozitie solutiile de care aveti nevoie raportate la bugetul alocat si necesitatile functionale specifice.

 

 

 

IT Point Services pune la dispozitia dvs. outsourcing-ul IT (externalizarea IT) in completarea unui departament IT deja existent in compania dvs. cat si ca un intreg departament IT (pentru firmele mici si mijlocii). IT POINT SERVICES poate completa, imbunatati sau chiar inlocui departamentul dvs. IT.

Oferim servicii IT, solutii de securitate, consultanta de specialitate, cat si produsele pe care le comercializam.  

Ne recomanda experienta in domeniul IT cat si clientii nostri, pregatirea profesionala, disponibilitatea in situatii de urgenta, abilitatea noastra de a audita infrastructura existenta, de a o imbunatati si de a oferi flexibilitate pentru o comunicare mai rapida si mai sigura.

 

 

 

Pentru a reduce riscurile de securitate în utilizarea si administrarea sistemelor IT, cea mai buna strategie este cea pe ansamblu (security in depth). Trebuie pornit de la lucrurile elementare: uniformitatea infrastructurii din punct de vedere al sistemelor folosite, administrarea centralizata, mentinerea la zi a sistemelor din punct de vedere al patch-urilor si fix-urilor, aplicarea unor configurari standard de securitate pe toate serverele si statiile de lucru în functie de rolul functional al acestora, proceduri standard de utilizare si administrare.