Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Servicii » WebDesign

Servicii WebDesign

IT Point Services ofera servicii de creare, modificare si administrare site-uri web de prezentare si / sau magazine online.

Avand un design unic al site-ului, serviciul de webdesign este o parte importanta a procesului de branding si marketing al business-ului dvs. Design-ul site-ului web este cartea de vizita a dvs si a companiei dvs, reprezentand pana la urma viziunea de afaceri a companiei dvs. Site-ul este prima entitate a companiei dvs. care interactioneaza cu vizitatorul.
Prima impresie este una de durata, de aceea este foarte important sa aveti un site web atractiv pentru clienti.

Site-urile produse de echipa noastra de specialisti sunt user friendly, sunt adaptate oricaror device-uri, fie laptop, tableta sau telefon si sunt proiectate intr-un mod unic pentru fiecare client in parte.

Mai mult, toate site – urile web create de noi respecta standardele de acces cerute de World Wide Web Consortium precum si ultimele tehnologii din domeniul dezvoltarii web: HTML5, CSS, PHP, etc.

Toate site-urile realizate de echipa IT Point Services sunt testate in browserele cele mai frecvent utilizate, la  diferite rezolutii ale ecranului, pentru a va putea oferi un produs finit care sa asigure cele mai optime conditii de functionare.

Realizam site-uri web de prezentare a afacerii d-voastra, precum si magazine online specifice comertului electronic.

 

Site de prezentare

 

In procesul de realizare a unui site web, urmatoarele etape sunt cele mai importante:

Strategia - definirea obiectivelor si analiza de brand, strategia de cautare a cuvintelor cheie si de pozitionare in motoarele de cautare.

Designul - stabilim cateva schite de design initiale pentru site-ul dvs., urmand sa alegeti un template pe care va fi dezvoltat in continuare site-ul web.

Dezvoltarea - pentru a face functional continutul, arhitectura informatiilor si designul vizual, toate acestea trebuiesc  interconectate. Acest lucru se face in partea de dezvoltare folosind tehnologiile de dezvoltare web cele mai noi.

Testare - inainte de lansarea oficiala a site-ului si de urcarea acestuia in mediul online, vom realiza impreuna toate testele necesare pentru a verifica buna functionarea a tuturor paginilor continute in site-ul dvs.

Lansarea - echipa noastra de experti va lansa site-ul web in mediul online. De asemenea, pe toata perioada contractului, vom fi intotdeauna disponibili pentru orice actualizare de care aveti nevoie.

 

Magazin online

 

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca magazinele cu amanuntul sunt o afacere buna, indiferent de ce vand. Vor exista intotdeauna oameni aproape de dvs. dispusi sa cumpere produsele ori serviciile oferite de dvs. sau de catre compania dvs. Un magazin de vanzare cu amanuntul este insa limitat la locatia sa geografica. Daca doriti sa va largiti posibilitatile de vanzare sau sa va dezvoltati afacerea la nivel global, nu exista limite prin utilizarea unui magazin online.

Echipa noastra de specialisti va poate ajuta sa proiectati si sa dezvoltati solutii de comert electronic H2H sau B2B pentru a eficientiza comunicarea, pentru a automatiza fluxul de lucru, gestiona tranzactiile cu volum mare, pentru a putea realiza un management mai simplu si eficient al clientilor, pentru gestionarea datelor si a continutului, pentru aplicatiile cosului de cumparaturi si integrarea modulului de plata.

 

Printre serviciile oferite de catre ehipa noastra se numara:

  • proiectarea unei noi prezențe online
  • crearea de pagini unice
  • dezvoltarea reclamei pentru campaniile de e-mail
  • dezvoltare personalizata responsive pe mobil
  • gazduire web / inregistrare nume de domeniu
  • optimizare SEO pentru motoarele de căutare
  • activare, administrare si gazduire domeniu si adrese de email