Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Servicii

Servicii IT

Practicand intreaga gama de servicii IT, IT Point Services se adreseaza unui larg segment al pietei, format din persoane juridice, agenti economici, organizatii guvernamentale si nonguvernamentale, administratie publica, etc.

Pentru viitor firma isi propune cresterea gradului de cunoastere a cerintelor clientilor si o mai buna selectare a produselor si serviciilor propuse pentru satisfacerea acestor cerinte, toate acestea avand ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate in avantajul ambelor parti. Misiunea noastra este sa fim la dispozitia clientilor nostri, oferind o  satisfactie completa prin serviciile oferite.

Cheia succesului nostru se datoreaza faptului ca, pentru noi, fiecare client este unic.

mai mult...


Contract de prestari servicii IT

Nu mai platiti deplasarea echipei la sediul dumneavoastra pentru orice interventie necesara si nici manopera pentru operatiile efectuate. Alegeti siguranta unui contract - fara timpi morti beneficiati de personal tehnic calificat, la preturi foarte competitive.

Un motiv bine intemeiat pentru care veti apela la serviciile noastre, este raportul calitate/pret foarte bun - servicii si produse oferite la pretul corect.

mai mult...


Interventie la cerere

IT Point Services pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii care vor fi insotite de tarife de deplasare, constatare a defectului si de manopera pentru remedierea acestuia. Intervenim pentru dvs. in urma solicitarii telefonice sau a cererii pe mail pentru urmatorele echipamente:

  • Copiatoare analogice sau digitale - Canon, Minolta, Sharp, Ricoh, Konica, etc
  • Imprimante laserjet, inkjet , matriceale Hp, Canon, Lexmark, Epson, Brother, Samsung, etc
  • Calculatoare defecte sau virusate - in garantie sau post garantie
  • Servere de mail - Exchange; Pop3
  • Notebook-uri defecte sau virusate - Dell, Fujitsu-Siemens, Sony Vaio, etc
  • Faxuri sau multifunctionale - Canon, Hp, Lexmark, Epson, Samsung, etc
  • Echipamente active retea

 

mai mult...