Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

How Just Visiting A Site Could Have Hacked Your iPhone or MacBook Camera

If you use Apple iPhone or MacBook, here we have a piece of alarming news for you. Turns out merely visiting a website — not just malicious but also legitimate sites unknowingly loading malicious ads as well — using Safari browser could have let remote attackers secretly access your device's camera, microphone, or location, and in some cases, saved passwords as well.


Zoom issues lets hackers steal Windows credentials

Zoom issues fix for UNC vulnerability that lets hackers steal Windows credentials via chat. After this story and others went live April 1, Zoom CEO Eric Yuan addressed Zoom security and other issues in a blog post. Part of the blog post detailed a bug fix to be released, which would fix the UNC vulnerability described in our original story, among other things. The fix appears to be pushing out automatically to users. An unpatched vulnerability within Zoom allows an attacker to drop a malicious link into a chat window and use it to steal a Windows password, according to reports.


Hacked in Translation – from Subtitles to Complete Takeover

Check Point researchers revealed a new attack vector which threatens millions of users worldwide – attack by subtitles. By crafting malicious subtitle files, which are then downloaded by a victim’s media player, attackers can take complete control over any type of device via vulnerabilities found in many popular streaming platforms, including VLC, Kodi (XBMC), Popcorn-Time and strem.io. We estimate there are approximately 200 million video players and streamers that currently run the vulnerable software, making this one of the most widespread, easily accessed and zero-resistance vulnerability reported in recent years.


Migrating to McAfee Endpoint Security

End-Point Security 2017 March 14 

“When you move from a tiny apartment, it doesn’t take long and you can use a Honda Civic,” says Desktop Security Manager Mehdi Harandi, who oversees endpoint security at Fairfax County Public Schools, the 11th largest school district in the U.S. “But when you try to move from a five-bedroom house, it takes a lot more time and the Civic just won’t cut it anymore; you need an 18-wheeler.”


McAfee Endpoint Protection for SMB

McAfee Endpoint Protection for SMB provides superior security, specifically designed for small and medium-size businesses. It combines McAfee’s award-winning threat protection technologies with web and messaging security and data protection — all to secure your internal IT infrastructure — plus rigorous mobile security and mobile device management that provide controlled access to your corporate network.


Kerio Control UTM firewall

Kerio Control este un UTM Firewall premiat in industria IT, care raspunde perfect nevoilor de securitate ale companiilor de nivel mediu si small business.

Update-urile de securitate ale Kerio Control se efectueaza in mod automat, acesta auto-detectand si auto-prevenind posibile amenintari; pentru administratorii de retea


McAfee si Intel lanseaza DeepSAFE™

DeepSAFE este prima tehnologie dezvoltata de catre McAfee si Intel in colaborare.
Primul produs care va utiliza tehnologia DeepSAFE a fost anuntat la conferinta McAfee FOCUS 11, in Las Vegas in perioada 18 – 20 octombrie 2011.


IT Point Services reseller autorizat

  • Dell partnerdirect registered 2011 rgb
  • Int security i hrz rgb 3000
  • Keriopartner
home » Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

  1. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.itpoint.com.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

  1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea posesorului site-ului.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de IT POINT SERVICES

  1.       IT POINT SERVICES ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al posesorului.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

4.     REGULI DE UTILIZARE:

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul: violand legile in vigoare; incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

5.     REGULI DE SECURITATE:

Nu sunt permise:

o    copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

o    stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;

o    incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;

o    folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

o    Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

6.     INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR:

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de prin intermediul site-ului.

7.     MODIFICARI ALE SERVICIULUI:

  1.       IT POINT SERVICES isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. IT POINT SERVICES nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

IT POINT SERVICES poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

9.     LEGATURI:

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. IT POINT SERVICES nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, si nu este responsabil in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe acestea.

IT POINT SERVICES nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

10. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE:

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". IT POINT SERVICES se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

IT POINT SERVICES nu ofera nici o garantie ca: (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si (5) orice eroare de program va fi corectata.

Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul www.itpoint.com.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

11. LIMITARI ALE RASPUNDERII:

IT POINT SERVICES nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile, rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul www.itpoint.com.ro (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz IT POINT SERVICES nu va fi responsabil pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul. Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.