Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Solutii » Kerio

Despre Kerio

IT Point Services a ales Kerio ca si solutie software de email si firewall datorita capacitatilor dovedite ale solutiilor. Kerio se adreseaza companiilor de nivel mic si mediu si ofera alternativa ideala la Exchange Server si la solutii costisitoare de firewall.

 

Profilul companiei

 

Kerio Technologies, Inc. ofera mesaje de Internet si produse firewall, cu accent pe livrarea securizata a datelor de retea cu ajutorul interfetelor administrative si instrumentele usor de utilizat.

 

Istorie

 

Kerio Technologies, Inc a intrat primul pe piata de securitate Internet in 1997, cu al sau produs popular si familiar WinRute pro si a fost retinut in 2001. Reputatia favorabila pentru WinRoute in usurinta de utilizare, fiabilitatea si performanta mare a propulsat succesul initial al companiei.

De-a lungul istoriei sale WinRoute a primit recunoasterea din presa IT, experti in industrie si portaluri web de tehnologie, ca fiind o alternativa viabila inca la preturi accesibile de aparate firewall/router.

Din momentul primirii certificarii ICSA firewall în iunie 2000, WinRoute Pro a atras atentia clientilor cu cerinte de inalta securitate ca US Air Naval Systems si Amadeus Travel. Oferind functionalitati puternice de retea si securitate a datelor atestate cu o interfata  user-friendly Windows, WinRoute a devenit una dintre cele mai populare solutii de software firewall din gama sa de preturi.

 

Astazi

 

Kerio astazi are nu numai premiatul Kerio WinRoute Firewall, dar si noul Kerio Connect 7, cunoscut anterior ca Kerio MailServer. Kerio Connect, simplifica mesaje pentru piata IMM-urilor, oferind o alternativa matura si usor-aplicabila la Microsoft Exchange si o optiune atractiva pentru platformele Mac si Linux, VMware si Parallels.

Caracteristica usor de folosit a lui Kerio Conect este condusa de feedback-ul clientului, care este integrat în mod regulat. Dincolo de interfata intuitiva, Kerio Connect este extrem de eficient si ofera administratorilor de retea, protectie anti-virus si filtrare de continut si alte functii necesare pentru o retea moderna. Unealta Kerio - Microsoft Exchange Migration, ajuta la transferul de date elegant, cu intreruperi minime de retea.

WinRoute Pro a evoluat într-un produs de varf în industria firewall, Kerio WinRoute Firewall. Kerio WinRoute Firewall ofera siguranta administratorilor  de retele mici si mijlocii prin asigurarea datelor companiei. Suitele sale actualizate continuu de caracteristici îl pastreaza competitiv, în timp ce fiabilitatea si punctul de pret încurajeaza administratori de sistem sa ramana fideli. Kerio WinRoute Firewall este disponibil ca Software Appliance Edition si VMware Virtual Appliance Edition.

 

Raspandire Globala

 

Kerio Technologies distribuie produsele sale prin intermediul internetului la nivel global si o retea de mai mult de 4200 reselleri care ajuta sa acorde sprijin pentru mii de clienti în 108 de tari.

Sediul companiei Kerio este în San Jose, California, cu birouri in New York, Cambridge, Marea Britanie, Leverkusen Germania, Moscova Rusia, si Republica Ceha.

 

Promisiunea Kerio

Kerio se angajeaza sa ofere solutii de inalta calitate, care sunt simple, stabile si sigure.