Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Solutii » SonicWall

Despre SonicWall

Compania IT Point Services a ales un parteneriat cu SonicWALL pentru a oferi clientilor sai solutii de securizare retea, VPN, securizare email, backup si recuperare, testate si integrate la nivel global.

 

 

 

Protectie extinsa de la SonicWALL

Inovatia tehnologica, alaturi de motorul patentat Reassembly-Free Deep Packet Inspection (RFDPI) sunt elementele de baza ale solutiilor SonicWall de securitate a retelei.

Arhitectura hardware  multi-core, cominata cu motorul de mare viteza, asigura scanare si analiza multi-threat, simultana, de mare viteza. Prin integrarea tehnologiilor de acces si networking de ultima generatie, SonicWALL verifica si apara retelele traditionale si pe cele mobile wireless, userii si aplicatiile - si diferite platorme -in timp ce scaneaza si dezinfecteaza fluxul de date intre platforme si diferiti parametri. Alaturi de scalabilitate tehnologica politicile de administrare ale sonicwall au un management usor si flexibil, adaptabil.

 

Despre tehnologia implementata

Clientii SonicWALL folosesc o gama larga de informatii, tehnologii si sisteme, toate acestea avand nevoie de protectie completa impotriva amenintarilor asupra securitatii. Prin parteneriatele cu companii cheie din domeniul tehnologiei informatiei, asigura solutii de top ce pot fi implementate in variate medii tehnologice si de retea.

 

Aliante tehnologice

 

  • Avaya. 

AvayaAvaya este  lider mondial in sisteme enterprise de comunicare. Compania ofera comunicatii unificate, centre de contact si servicii, direct si prin parteneri, marilor industrii si organizatiilor din intreaga lume. Organizatii de toate marimile sunt dependente de comunicatiile oferite de Avaya, ce imbunatatesc comunicatiile, colaborarea, serviciile oferite clienitilor si competitia.

 

 

 

 

 

  • Equinux 

EguinuxEquinux  este lider de piata pentru solutiile de software pentru Mac, cu sedii in San Francisco, USA si Munchen - Germania. Compania creeaza solutii pentru aplicatii globale, in exclusivitate dedicate comunitatii Mac. VPN Tracker 5 reprezinta generatia urmatoare de clienti de VPN pentru  Mac OS X. VPN Tracker 5 iti cocteaza in siguranta Mac-ul la retele pentru a accesa fisiere, servere sau e-mail. VPN Tracker a fost reconstruit in totalitate, pentru a asigura cea mai buna experienta ca si user, la un nivel maxim de securitate.

 

  • HP ProCurve Networking

HP ProCurve NetworkingThe ProCurve Networking  de la  HP asigura solutii de enterprise networking alcatuite din solutii , serviciu si produse wired si wireless LAN si WAN. Confirmand importanta functionalitatii si a inteligentei elementelor active ale unei retele, strategia  Arhitecturii ProCurve Adaptive EDGE  este una simpla si cuprinzatoare, adaptabila, scalabila si complet interoperabila pentru a se putea comanda de la centru catre marginile retelei. SonicWALL extinde platforma UTM  premiata, pe solutiile retelistice  ProCurve, avand un rol foarte mare  asigurarea strategiei de aparare impotriva amenintarilor interne si externe.

 

  • BOLL Engineering 

BollAutodoc este o solutie software folosita la documentarea automata a setarilor firewall-ului, citind configuratia fisierului de back-up.   Cu ajutorul acestui software, setarile SonicWALL UTM Appliance pot fi usor documentate, arhivate si studiate. BOLL Engineering a dezvoltat acest tool In colaborare cu SonicWALL in sprijinul profesionistior IT cat si a celor mai putin cunoscatori, care doresc sa cunoasca starea de securitate a device-ului.