Prima pagina Vizualizeaza site-ul in limba:   RO Romana

Abonare newsletter:

home » Solutii » McAfee

IT Point Services a ales sa fie reseller al produselor si solutiilor McAfee pentru a putea oferi cele mai bune solutii integrate de antivirus, antispam, antispyware, firewall, filtrare continut, email security, server security, testate si certificate la nivel global.

 

Compania McAfee, Inc. este cea mai dezvoltata companie din lume, dedicata tehnologiei securitatii. Scopul principal al companiei este combaterea continua a celor mai mari provocari din lume din domeniul securitatii.

 

Ofera solutii proactive, testate si servicii ce ajuta la securizarea sistemelor si retelelor oriunde in lume, pentru ca oricine sa se poata conecta in mod protejat la Internet, sa navigheze sau sa faca tranzactii pe internet cat mai securizate posibil.

 

Avand in spate o echipa de cercetare castigatoare a multor premii internationale. McAfee creeaza solutii inovatoare ce ofera siguranta utilizatorilor de acasa, din cadrul companiilor, din sectorul public si providerilor de servicii, permitandu-le acestora sa demonstreze conformitatea regulilor si a normelor de securitate, sa protejeze informatiile, sa previna disfunctionalitati, sa identifice vulnerabilitatea si in mod continuu, sa monitorizeze si sa-si imbunatateasca securitatea.

 

Solutiile pe care le ofera McAfee se adreseaza tuturor: Home and Home Office (1-10 statii), Small Business (10-50 de statii), Medium Business (50-1000 statii) sau Large Enterprise (de la 1000 de statiii in sus).

 

McAfeeCriptare, DLS, IPS, firewall, securitate e-mail, securitate web, SaaS, solutii de management al riscurilor si normelor de securitate, antivirus | Operatiunea  'Aurora' - lupta impotriva continutului ilegal, impotriva violentei extreme, a rasismului, xenofobiei, abuzului asupra copiilor | Conventia de la Budapesta-primul tratat international ce traseaza reguli cu privire la ilegalitatile via Internet –  CE ESTE McAfee? Toate acestea si multe altele. Gaseste solutia potrivita pentru tine aici sau cere informatii la departamentul vanzari IT Point Services.